Prohledej blog / Search this blog

1/14/2010

Poprvé seslal na zem potopu, nyní posílá Legion...



Ještě jsme se nevzpamatovali z Cameronova 3D Avataru a do kin už se řítí nová apokalytická fatasy s názvem Legion z dílny režiséra Scotta Stewarta. Na scénáři filmu se kromě Stewarta podílel i Peter Schink. Do hlavní role archaděla Michaela obsadil režisér charismatického angličana Paula Bettanyho. Celosvětově se premiéra filmu očekává 22.1.2010.


Legion, známý též jako démon z Gerasene, je démon, o němž se mluví v Novém zákoně. Ježíš potkal poutníka, který byl posedlý mnoha démony. Ježíš se zeptal: "Jaké je tvé jméno?" A muž mu odpověděl:"Mé jméno je Legion: protože je nás mnoho."/Latinsky:"Nomen mihi Legio est, quia multi sumus."/(Kniha Markova)

Takže co že se to v Legionu vlastně bude dít? Bystřejším čtenářům už jistě svitlo... Poté, co Bůh ztratí víru v lidství, stane se padlý anděl Michael (Paul Bettany) jediným, kdo bude stát mezi lidstvem a Armagedonem. Naposledy, když se Bůh na lidi rozhněval, seslal na zem potopu. Tentokrát ale posílá anděly, kteří mají vykonat Boží soud a vyhladit lidskou populaci.Archanděl Michael se snaží pomoci malé skupince lidí z restaurace s příznačným názvem "Paradise Falls" (Rajský pád) v Novém Mexiku. Přichází, aby ochránil mladou servírku, která podle něj ve svém lůně nosí jedinou naději lidstva...

Zdroj informací: Internet

Žádné komentáře:

Okomentovat

Web Trafficfile recovery

book your room today