Prohledej blog / Search this blog

1/01/2010

Cyclone Larry, filmový Secretariat


Cyclone Larry je 3-letý plnokrevník narozený a odchovaný v jihozápadní Dakotě. Nyní žije v Dakota Horse Parku, kde odstartoval svou dostihovou kariéru.
Právě Cyclone Larry vyhrál casting na filmovového představiltele legendárního Secretariata, který uspořádala společnost Disney Movie. Film o legendárním plnokrevníkovi bude mít v USA premiéru v létě 2010. Produkční společnost Disney si "Larryho" zakoupila od Heather Bensonové, hlavní manažerky Fargo Horse Parku v Severní Dakotě, ale po natočení filmu se Cyclone Larry opět vrátí domů.

Larry ke svému úspěchu dokonce ani nepotřeboval odletět do Holywoodu na kamerové zkoušky, producenti si ho vybrali z fotografií. Rozhodl jediný pohled.

Cyclone Larry
a legendární Secretariat

Sytě ryzá barva srsti a velké osvalení. Ne nadarmo byl Secretariat přezdíván "Charles Atlas" mezi koňmi. Ryzá barva sama o sobě na získání této pohádkové role nestačila.

Zajímavost: Pozoruhodné jistě je, že Cyclone Larry není Secretatiatovi podobný náhodou, pokud si totiž detailně prostudujete jeho rodokmen, zjistíte, že jméno této dostihové legendy se v něm opravdu vyskytuje!

Cyclone Larry - pedigree (pro zvětšení 2x klikni)

Larry sice nemá stejné odznaky jako Secretariat, bude mít ale svého osobního maskéra, který se už postará o to, aby do své nesmrtelné role vykročil tím správným kopytem.

Zdroj informací: http://equineink.com
Zdroj fotografií: Internet
Autorka plakátu: Phar.Lap

2 komentáře:

Web Trafficfile recovery

book your room today