Prohledej blog / Search this blog

9/10/2009

Přichází "Ztracený symbol" Dana Browna


Ztracený symbol (angl.The Lost Symbol) ve světě rovněž známý pod pracovním názvem "Solomonův klíč" (angl. The Solomon Key) je další kniha z dílny amerického spisovatele Dana Browna. Čtenář se v ní znovu setká s geniálním symbologem Robertem Langdonem z Harvardské univerzity, který si doslova libuje luštění pradávných hádanek...

Autor tentokrát zavádí čtenáře do Washigtonu D.C. a představuje tzv. Freemasonryho bratrstvo spolu se ztraceným symbolem, šifrovaným piktogramem, nacházejícím se na velmi důležitém talismanu zvaném též "židovský klíč krále Solomona."

Ztracený symbol měl být původně publikován už v roce 2006, ale vydání knihy se neustále odkládalo na později. Dan Brown na svém díle usilovně pracoval mnoho let . Oficiálně tedy kniha konečně spatří světlo světa 15.9.2009 v počátečním nákladu 5 - 6.5 miliónu kopií, což je doposud nejvyšší první náklad v historii nakladateství Random House.O publikaci elektronické verze ještě nebylo definitivně rozhodnuto, ale spekuluje se o tom, že k vydání by mělo dojít ve stejný den jako u verze tištěné.


Dle souhlasného tvrzení nakladatelů je Brownův Ztracený symbol velmi žhavým želízkem v literárním ohni již pár měsíců. Lidé si titul rezervují nejen v USA, ale i v Kanadě. Americké nakladatelství Sonny Mehta čtenářům vzkazuje, že jde o brilatní a vzrušující thriller, který rozhodně stál za tak dlouhé čekání. Více zde.

Zdroj informací: Internet
Zdroj fotografií: Internet

Žádné komentáře:

Okomentovat

Web Trafficfile recovery

book your room today